Artigeardit er albumklar med den stærke single ‘Idiot’ feat. Karl William

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om Artigeardit efterhånden er ved at være færdiguddannet som hitsnedker oven på succeser som ‘Airbag’‘Joggingsæt’ og ‘Lov mig 1 ting’, har han ikke glemt, hvor stærk han er som hverdagspoet. Det viser han på sin nye single ‘Idiot’, hvor Karl William synger omkvædet.

Et pulserende beat og en drævende trompet danner rammen for Artigeardits sørgelige fortælling om forlist kærlighed: »Men at falde for én, det et yndigt fald / Hvad skal jeg gøre? Jeg kan ikke løse alt / Og selv om det et yndigt land, så laver alle løse valg«.

Sangen handler om at trække sig ud af et forhold, man ved, ikke ville kunne holde. Det er en alvorlig tematik, som vidner om en modenhed og selvindsigt, og det skal blive spændende at se, om Artigeardit udforsker denne nærmere på sit kommende album, der også bærer titlen ‘Idiot’.

Artigeardit har været en integreret del af den danske hiphopscene gennem lang tid, vi kårede for eksempel gennembrudstracket ‘Forklar Ma’ som et af sidste årtis bedste hiphopsange, og også sidste års ‘Del af mig’ fremhævede vi som et af årets stærkeste numre. Der har altså længe været bygget op til det helt store album, og det bliver spændende at se om ‘Idiot’ katapulterer Artigeardit ind på dansk hiphops A-liste, som vi har spået.

‘Idiot’ udkommer fredag den 31. januar, og er et af de album, vi ser allermest frem til i år. Du kan høre et udvalg af sangene fra det nye album til releasekoncerten på Hotel Cecil samme dag eller rundt i landet på Artigeardits danmarksturné i marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af