Blockbuster-trap: Migos, Travis Scott og Young Thug går sammen på ‘Give No Fxk’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Migos har udgivet noget af en banger med to mere end prominente gæster: Travis Scott og Roskilde Festival-aktuelle Young Thug.

Singlen hedder ‘Give No Fxk’, er produceret af stjerneproduceren Murda Beatz, og i teksten praler Offset blandt andet om, at han skider på et guldtoilet: »Gold toilet, I took me a rich shit (woo)«.

Den ledsagende video er også mere end et enkelt gennemsyn værd. For det første optræder alle kunstnerne helt iced out og friske med så meget dryp, at du bør tørre din skærm af, efter du har set videoen. For det andet har de booket et cirkusnummer i form af en metalkugle, hvor der er plads til, at flere motorcrossere kan køre på samme tid, mens Travis Scott står og rapper.

‘Give No Fkx’ skulle være en del af det afsluttende kapitel i Migos’ Culture-trilogi, som mange havde håbet på ville udkomme i januar ligesom de to foregående ‘Culture’-album. Nu kan man i det mindste drukne skuffelsen over det manglende album med denne trap-blockbuster.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af