Selvfølgelig er Tessa med som gæst på Suspekts nye album

Selvfølgelig er Tessa med som gæst på Suspekts nye album
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

Tidligere i dag annoncerede Suspekt deres nye album ‘Sindssyge ting’ (ude allerede fredag) samt en arenaturné og en TV2-dokumentar. Og hvis man kigger ind på Albertslund-trioens website Tabushop, kan man faktisk også se tracklisten til den kommende udgivelse.

Albummet indeholder 15 sange (inklusive de to singler ‘Gonzo‘ og ‘Det go’e‘) samt gæsteoptrædener fra både gamle kendinge som U$O og Marwan, men også mere uventede kunstnere som Anne Linnet og den unge rapper Tessa.

Eller, sidstnævnte er faktisk ikke så uventet. Der er nemlig få danske kunstnere, der i lige så høj grad som Tessa har taget Suspekts frygtløst sexfikserede attitude på sig. Da hun for nyligt gæstede Standard – Soundvenues hiphop-podcastudfordrede hun eksplicit mandlige rappere til at lave en sang med hende. Og ja, hvem andre end Suspekt. Det samarbejde bliver i den grad spændende at høre på fredag.

Suspekt ‘Sindssyge ting’: Trackliste
1. ‘Mer prestige mer pastis’ feat. U$O og Marwan
2. ‘Kom og tag mine øjne’
3. ‘Vil du med…’ feat. Tessa
4. ‘Fang mig i en brandert’
5. ‘Min ven min ven’
6. ‘Dø i Norden’
7. ‘Viking i blodet’
8. ‘Helt fuckt’
9. ‘Gonzo’
10. ‘Lykken kommer’ feat. Anne Linnet
11. ‘Kroppen og mit ansigt’
12. ‘Det goe det grønne’
13. ‘Sindssyge ting’
14. ‘Jeg har det fedt’
15. ‘Hundetime’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af