Top Tracks: Hør ugens ni bedste nye sange – Rosalía og Travis Scott smeder flamenco sammen med trap

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Bisse ‘Stille-sommer’

På sit spritnye album, ‘Cobid-20’, skildrer Bisse de seneste måneders coronatid. ‘Stille-sommer’ derfra ser dog fremad mod den tomme, begivenhedsløse sommer, vi går i møde, og hans poetiske greb og underspillede vokal gør det til en gåsehudsfremkaldende samfundsskildring.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lady Gaga feat. Blackpink ‘Sour Candy’

Lady Gaga har allieret sig med den hyper-succesfulde K-pop-gruppe Blackpink på denne single fra den amerikanske popstjernes nye album ‘Chromatica’. Som titlen antyder er nummeret spækket med slikmetaforer, og så er det musikalsk en skarpt skåret, futuristisk popsang af den slags, Gaga er allerbedst til.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Carmon ‘Modvind’

Synth-r’n’b fra Carmon? Den havde vi ikke lige forventet. Men som denne vemodige sjæler leder tanker over mod The Weeknds nyeste album, er det altså svært at benægte det bundsolide håndværk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. First Flush feat. Søren Holm ‘Vildgæret ensomhed’

Liss-sanger Søren Holm gæster her de danske undergrundsdarlings i First Flush, og dermed får vi for første gang Holm at høre på dansk. Sammen begår de en øm, tænksom folksong med de vanlige elektroniske elementer, der gør First Flushs lyd så øjeblikkeligt genkendelig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Rosalía feat. Travis Scott ‘TKN’

Rosalía gæstede i slutningen af 2019 et remix af Travis Scotts store hit ‘Highest in the Room’, og nu slår de sig sammen igen på ‘TKN’. Her bliver Rosalías flamencopop ubesværet blandet med Travis Scotts digitale traprap – helt ned til det ganske spøjse beat, der dog er svært ikke at få på hjernen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Joyce ‘Hjertestop’

Om en måned skulle Joyce have trådt ind på Roskilde Festivals Rising-scene til karrierens hidtil største koncert. I stedet er den 29. juni blevet udgivelsesdatoen for deres debutalbum, ‘Formskifter’ – et album, vi naturligvis glæder os meget til. Ikke mindst grundet det stærke singleudspil ‘Hjertestop’, der endnu en gang fortryller med sin blanding af melodisk janglepop og ildsprudende post-hardcore.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Nasty Cherry ‘I Am King’

På ‘I Am King’ er Nasty Cherrys støjende poprock så rig på attitude og legesyge, at man uundgåeligt selv bliver smittet af stemningen. Tracket er produceret af 100 Gecs-medlemmet Dylan Brady og vil være at finde på Nasty Cherry-ep’en ‘Season 2’, der udkommer 19. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Kh Marie feat. Bisse ’Ryggen mod muren’

Bisse har vist travlt for tiden – men travlt med rigtig gode ting. På dette spacy, abstrakte electropop-track fra Kh Marie rabler han med den ene højtragende erklæring om livet efter den anden, mens Marie Koldkjær Højlunds mere svævende vokal giver en æterisk følelse til sangen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Migos feat. YoungBoy Never Broke Again ‘Need It’

Migos er kendt for nærmest religiøst at hellige sig den klassisk kølige Atlanta-traplyd, men de viger fra den oftere, end man skulle tro. Med ‘Need It’ får vi blandt andet en markant, groovy basguitar og et synthriff, der kanaliserer klassisk G-funk – og så også et ustandseligt flow fra både alle tre Migos og YoungBoy Never Broke Again.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af