Roskilde Festival afslører den kasserede spilleplan til 2020

Roskilde Festival afslører den kasserede spilleplan til 2020
Roskilde Festival. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

I denne uge burde vi alle have været samlet på Dyrskuepladsen, men sådan skulle det ikke være. I stedet kan vi i fællesskab svælge i savnet.

Men hvilke koncerter skal man helt præcist savne? Og hvornår skal man savne dem – sådan helt præcist? Det er der muligvis kommet svar på nu, da Roskilde Festival på Twitter har delt en spilleplan for 2020-programmet.

En Twitter-bruger spurgte nemlig Roskilde, om ikke festivalen ville dele dagsplanen, så han vidste, hvad han ville gå glip af de enkelte dage. Roskilde Festival svarede igen med en tidsplan.

Og er det så den endelige, 100 procent fastlagte (og nu 100 procent kasserede) tidsplan?

Det er ikke til at sige, men årets plakat blev jo annonceret 27. februar, hvorefter festivalen blev officielt aflyst 6. april. Altså har Roskilde Festival haft en måneds tid, hvor de i god tro har arbejdet på at sammensætte den spilleplan, som vi formentlig har fået syn på forneden.

Her kan man blandt andet se, at Taylor Swift skulle have spillet på Orange Scene onsdag kl. 22.00, at Kendrick Lamar og Tyler, The Creator havde fået samme tid henholdsvis torsdag og fredag, og at The Strokes skulle have lukket festivalens største scene lørdag kl. 23.00.

Og ja, hvis mange af navnene fra 2020 går igen i 2021, så kan nedenstående plan måske være en lille teaser til diverse placeringer. Selv om det jo er et helt nyt puslespil, der skal lægges.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af