Drakes nye album er 90 procent færdigt – men det udkommer ikke foreløbigt

Drakes nye album er 90 procent færdigt – men det udkommer ikke foreløbigt
Drake.

Vi har én god nyhed – og én dårlig. Den gode er, at Drakes næste album er 90 procent færdigt. Den dårlige er, at vi alligevel må vente et stykke tid, før de sidste ti procent er i hus. Det skriver hans producer OVO Noel på Instagram.

Udmeldingen kommer nogle måneder efter, at Drake selv har talt om sin næste udgivelse. Tilbage i februar fortalte den canadiske superstjerne således, at albummet var 80 procent færdigt, og at det ville være kortere end hans forrige udgivelse ‘Scorpion’.

»Det her album bliver nok et mere realistisk udspil«, sagde han dengang. »Noget mere koncist. Det kan være, det bliver ti eller 11 sange – eller 16«.

Selv om vi altså må vente noget tid endnu på det næste Drake-album, er der dog ingen grund til at fortvivle. Det er jo ikke længe siden, at rapperen udgav mixtapet ‘Dark Lane Demo Tapes’, og bare i løbet af de seneste uger har Drake desuden udgivet hele tre sange – to med DJ Khaled og et samarbejde med UK drill-artisten Headie One.

Khaled-sangene har allerede ramt højt oppe på de amerikanske hitlister, hvilket har gjort Drake til den kunstner i verdenshistorien med flest top 10-hits. Samtidig er rapperen endnu engang blevet lidt af et meme, fordi han på de tre sange lykkes med at rappe på hele fire forskellige sprog. Så gad vide, hvor mange forskellige stilarter og sprogformer, vi får på det næste album?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af