Drake lover, at hans næste album bliver kortere end ‘Scorpion’

Drake lover, at hans næste album bliver kortere end ‘Scorpion’
Drake på sidelinjen ved en Raptors-kamp i 2019. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

De seneste år er Drakes album bare blevet længere og længere. I 2013 nøjedes han med 15 tracks på ‘Nothing Was the Same’, i 2015 kom ‘If You’re Reading This It’s Too Late’ med sine 19 sange, og på ‘Views’ fra 2016 var han så oppe på 22 numre. Det blev ikke kortere med de 22 sange på ‘More Life’ fra 2017, og på dobbeltalbummet ‘Scorpion’ svulmede tracklisten helt op til 26 skæringer.

Man kunne altså frygte, at den canadiske rappers næste album ville komme helt op i nærheden af 30 sange. Men sådan bliver det ikke. Det fortalte Drake forleden, da han blev interviewet under en basketkamp i Toronto.

»Sidste album gik jeg efter høj volumen. Jeg lavede to sider med over 20 sange, hvilket er virkelig mange sange«, siger Drake blandt andet. »Det her album bliver nok et mere realistisk udspil. Noget mere koncist. Det kan være det bliver ti eller 11 sange – eller 16«. Okay, der er lidt forskel på ti og 16 sange, men i det mindste er han bevidst om, at det ikke skal være maratonlængde igen.

Drake går dog ikke kun og arbejder på sit kommende album: Den seneste tid har han både udgivet UK drill-sangen ‘War’ samt Future-samarbejdet ‘Life Is Good’. Så selv om det kommende udgivelse altså bliver kortere, er der stadig masser af ny Drake-musik ude i verden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af