Takeoff fra Migos sagsøgt for voldtægt – nægter sig skyldig

Takeoff fra Migos sagsøgt for voldtægt – nægter sig skyldig
Takeoff. (Foto: Bryan Steffy/Getty Images for iHeartMedia)

Takeoff, der er en tredjedel af raptrioen Migos, er blevet anklaget for voldtægt. Det rapporterer New York Times.

En kvinde, hvis navn ikke nævnes i søgsmålet, anklager rapperen for at have voldtaget hende til en fest, der blev holdt af Migos’ faste producer DJ Durel i juni måned.

Ifølge anklagen sagde kvinden til DJ Durel, at Takeoff var ubehagelig, hvilket førte til, at produceren tog hende med til et værelse. Så fulgte et skænderi mellem DJ Durell og Takeoff, hvorefter rapperen efter sigende kom ind på værelset. Kvinden anklager Takeoff for at have taget hendes tøj af og voldtaget hende på trods af, at hun sagde, at hun ikke ville have sex med ham.

Ifølge anklageskriftet tog kvinden på hospitalet samme dag, hvor der blev fundet »fysiske beviser for voldsom voldtægt«. Derefter blev politiet informeret.

Takeoffs advokat, Drew Findling, har benægtet anklagerne på vegne af rapperen. Det er sket via en udtalelse, der kalder anklagerne »åbenlyst og beviseligt forkerte« og understreger, at Takeoff er kendt for sin »stille, reserverede og fredelige personlighed«. Advokaten udtaler også, at sagen handler om penge.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af