Det her må være det hidtil værste cover af ‘WAP’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det skotske stadionrockband Biffy Clyro har for nylig gæstet BBC’s Live Lounge, og mens dette ganske vist medførte en ganske tilforladelig balladeudgave af deres nylige single ‘Tiny Indoor Fireworks’, er der et andet nummer fra besøget, der allerede har fået markant mere opmærksomhed – mest fordi det er svært ikke at krumme tæer over.

De besluttede sig nemlig af uransalige årsager for at spille et cover af Cardi B og Megan Thee Stallions megahit ‘WAP’.

Eller skulle vi sige ‘WAB’? Igen, som følge af en tankeproces, der er svær at sætte sig ind i, valgte rockbandet at ændre på teksten. Det er ikke overraskende, at en så lummer sang skal censureres til en tv-udgave, men deres ændringer er stadig til at måbe over: I stedet for »Wet Ass Pussy« synger forsanger Simon Neil om at være »Wet as Biffy«.

Som om det ikke var svært nok at klare den overdramatiske levering, får vi stribevis af kluntede linjer om Biffy Clyros riffing-game, og det lyder skidt fra starten, hvor skotterne i kor skingert synger mantraet »There’s some Biff in this House« (oprindeligt »There’s some whores in this house«).

Et andet cringe-highlight opstår, når »If it don’t hang, then he can’t bang / you can’t hurt my feelings, but I like pain« bliver ændret til »If it don’t riff, then you can’t Biff / you can’t hurt my feelings because I like this« – for ikke at glemme den skrigende, nærmest ængstelige levering på det afsluttende omkvæd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af