Miley Cyrus giver den fuld power i nyt cover af udødelig 70’er-klassiker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en uge siden henrykkede Miley Cyrus med et cover af Hall & Oates’ 80’er-klassiker ‘Maneater’, men allerede nu er popstjernen klar med endnu et cover af en ikonisk sang. Hun har nemlig netop spillet Blondies udødelige ‘Heart of Glass’ til iHeartRadio Music Festival.

Der er skruet maksimalt op for patos-volumen, og fortolkningen af ‘Heart of Glass’ forsøger nærmest at overgå originalen i ren, rå styrke. Der er både air drumming og en stedvis nærmest growlende vokal på spil.

Det var altså en optræden med fuld 80’er-power (selv om new wave-klassikeren ‘Heart of Glass’ jo er fra 1978), hvilket meget fint fortsætter stilen fra Cyrus’ seneste single ‘Midnight Sky’, der også oser af 80’er-glam.

Og ja, hvis man skulle være i tvivl om, hvilken æra popsangeren er forelsket i for tiden, kan man jo også bare kigge på hendes retro-hårstil. Dén er hun i øvrigt ikke alene om – så sent som i går postede stjerneproduceren Diplo et billede sammen med Miley Cyrus, hvor han bad sine følgere om at vurdere, hvem der har den bedste mullet-frisure.

https://www.instagram.com/p/CFWVyrun0iV/
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af