Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne uge er virkelig pakket, så husk også at tjekke bonuslisten i bunden ud.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Sufjan Stevens ‘The Ascension’

Sufjan Stevens har været en af indiesfærens mest spændende og idiosynkratiske kunstnere de seneste 20 år, og efter det skelsættende intime 2015-album ’Carrie & Lowell’ er vi nu kommet til amerikanerens første soloalbum i fem år.

Hør albummet via Spotify HER.

2. Kh Marie ‘Intet er nok’

Det har været et år med en lille håndfuld bomstærke singler fra Marie Koldkjær Højlund, kendt fra både Tiger Tunes, Marybell Katastrophy og Nephew. Nu er tiden moden til en solodebut i eget navn, hvor fokus er på svævende synthpop.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

3. Idles ‘Ultra Mono’

Det britiske band mestrer postpunken med deres altid nervepirrende bud på politiske tracks. Navne som Warren Ellis, Jamie Cullum og Jehnny Beth assisterer på gruppens tredje studiealbum.

Hør albummet via Spotify HER.

Action Bronson. (Foto: Tom Gould)

4. Action Bronson ‘Only For Dolphins’

Action Bronsons seneste album var ikke en stor succes, men derpå rappede han, at »my next album’s only for dolphins«. Det er hermed blevet titlen på hans femte album, og den stærke single ‘Mongolia’ skabte håb for et kunstnerisk comeback.

Hør albummet via Spotify HER.

5. Fleet Foxes ‘Shore’

Deres selvbetitlede album fra 2008 var med til at definere indierock-genren på ny. Nu er Fleet Foxes klar med deres fjerde album ‘Shore’ – kan det gå i fodsporene på deres vellykkede 2017-udgivelse ‘Crack-Up’?

Hør albummet via Spotify HER.

Hvis du vil være helt opdateret, skal du også høre:
Will Butler ‘Generations’
Deftones ‘Ohms’
Thurston Moore ‘By the Fire’               
Public Enemy ‘What You Gonna Do When the Grid Goes Down?
Sterling ‘Leve livet’
Spillage Village ‘Spilligion’   
Summers ‘Easy’
Sylvan Esso ‘Free Love’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af