Barack Obama og Bruce Springsteen har lavet en podcast sammen

Barack Obama og Bruce Springsteen har lavet en podcast sammen
Barack Obama og Bruce Springsteen tilbage i 2012. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

To ældre mænd med solide cv’er og en god portion livserfaring har slået sig sammen om en podcast. Nemlig rocklegenden Bruce Springsteen og USAs tidligere præsident Barack Obama.

Musikeren og politikerens nye podcastprojekt hedder ‘Renegades: Born In The USA’, og handler blandt andet om race, faderskab, ægteskab og USA som helhed. Der kommer til at blive udgivet otte afsnit, hvoraf de første to allerede er landet på Spotify.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Bruce og jeg har været på parallelle rejser på hver sin måde, hvor vi prøver at forstå landet, der har givet os så meget«, siger Obama i podcastens intro. Så det er altså de helt store spørgsmål, de to herrer skal vende.

Dette nye samarbejde lyder spændende, og afføder selvfølgelig spørgsmål om, hvilke andre ekspræsidenter, man kunne forestille sig lave en podcast med en musiker. Trump og Kanye virker oplagt. Eller hvad med de gamle fjender George W. Bush og Eminem? Måske en dag Cardi B og Joe Biden?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af