Lana Del Rey annoncerer ny dato til ‘Blue Banisters’-albummet – hør singlen ‘Arcadia’

Lana Del Rey annoncerer ny dato til ‘Blue Banisters’-albummet – hør singlen ‘Arcadia’
Lana Del Rey. (Foto: Pamela Cochrane)

»My body is a map of L.A / and my heart is like paper, I hate ya«

Sådan synger Lana Del Rey på den nye single fra det kommende album ‘Blue Banisters’, der oprindeligt var sat til at udkomme i år på USA’s nationaldag, 4. juli. Det skete som bekendt ikke.

Selvsamme juli fortalte hun dog, at der kom en ny ‘Blue Banisters’-single »soonish«, mens hun delte et klip fra en dengang uudgivet sang på sin Instagram. Nu har hun udgivet selvsamme sang, der hedder ‘Arcadia’, og den har fået en ganske fin lille video med sig, som Lana selv har instrueret.

I videoudgaven slutter sangen desuden med godt og vel et minut af mariachi-musik over et drill-beat. Meget atypisk for Lana. Men derudover er ‘Arcadia’ på alle måder Lana, som vi kender hende: Poetisk, reflekterende og rig på romantiserende gloser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig har Lana Del Rey annonceret en ny udgivelsesdato for ‘Blue Banisters’: 22. oktober. Så bliver det spændende, om hun kan holde det denne gang.

Hun har også delt en trackliste for albummet. Her bliver vi blandt andet bekræftet i, at singlerne ‘Wildflower Wildfire’, ‘Text Book’ og ‘Blue Banisters’, der alle udkom i maj, vil være at finde på det kommende album.

‘Blue Banisters’ – trackliste:
1. ‘Text Book’
2. ‘Blue Banisters’
3. ‘Arcadia’
4. ‘Interlude – The Trio’
5. ‘Black Bathing Suit
6. ‘If You Lie Down With Me’
7. ‘Beautiful’
8. ‘Violets for Roses’
9. ‘Dealer’
10. ‘Thunder’
11. ‘Wildflower Wildfire’
12. ‘Nectar of the Gods’
13. ‘Living Legend’
14. ‘Cherry Blossom’
15. ‘Sweet Carolina’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af