Britney Spears om sin nyvundne frihed: »Jeg er bange for at træde forkert«

Britney Spears om sin nyvundne frihed: »Jeg er bange for at træde forkert«
Britney Spears. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Siden Britney Spears og hendes advokat omsider (er et fattigt ord) fik fjernet hendes far, Jamie Spears, fra den omdiskuterede værgeordning, har popstjernen efter sine Instagram-opslag at dømme nydt sin nyvundne frihed. Hun har blandt andet prøvet kræfter som pilot og annonceret, at hun arbejder på en roman.

Nu sætter Britney Spears imidlertid ord på, at livet efter værgeordningen også har sine udfordringer. I et nyt Instagram-opslag med et utidigt juletræ skriver popstjernen, at hun er decideret ængstelig for at træde forkert:

»Jeg må være ærlig og sige, at jeg har ventet så længe på at blive frigjort fra den situation, jeg har været i… Og nu hvor det er sket, er jeg bange for at gøre noget som helst, fordi jeg frygter at træde forkert!!! I så mange år fik jeg altid at vide, at det ville slutte, hvis jeg klarede mig godt… men det gjorde det aldrig! Jeg har arbejdet så hårdt, men nu hvor det er sket, og det kommer tættere og tættere på at være overstået, er jeg rigtig glad, men der er så mange ting, som skræmmer mig!!!«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som eksempel beskriver Spears glæden ved at have fået sine bilnøgler tilbage og kunne køre alene for første gang i 13 (!) år, men hvordan det samtidig gør hende ængstelig at køre forbi en folkeskole, imens der springer paparazzifotografer ud på vejbanen.

»Det er, som om de vil have mig til at gøre noget vanvittigt!!!« skriver hun og konkluderer, at hun vil »gribe tingene an lidt anderledes fremover«. Om det indebærer mindre åbenhjertighed på Instagram, vil vise sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af