Premiere: Danske Child + the Banned debuterer med unik vokal og bjergtagende musikvideo

Premiere: Danske Child + the Banned debuterer med unik vokal og bjergtagende musikvideo
Stillbillede fra videoen til 'I Dreamt'. (Foto: Screenshot)

Josephine Carl har en meget speciel vokal: Ømskindet, højtravende og ret så lys. Og det er der faktisk en naturlig forklaring på.

Mens den danske sangskriver læste på Goldsmiths University i London, konkluderede en ekspert i foniatri, at hendes stemme ikke havde udviklet sig på samme måde, som den normalt gør for piger i deres teenageår. Hendes stemme var altså forblevet i puberteten.

Den kvalitet giver noget helt særligt til Josephine Carls debutsingle ‘I Dreamt’, som hun udgiver under kunstnernavnet Child + the Banned.

Stilen er artpoppet, og man kan tydeligt høre kunstnere som Kate Bush (vokalen) og FKA Twigs (hiphop-trommerne) i helhedsbilledet, som på debutsinglen domineres af et gribende klaver og Carls ditto stemme. Altså indtil beatet for alvor bryder ind.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘I Dreamt’ ledsages af en ret så bjergtagende musikvideo, optaget i en vandtank på Det Kongelige Teater, som er instrueret af danske Mathias Broe, der også stod bag den flotte billedside til Velvet Volumes ‘In the End’ fra tidligere i år.

»‘I Dreamt’ handler om at blive så draget af sine drømme, at man til sidst forsvinder helt ind i dem. Melodien kom virkelig til mig, imens jeg svømmede under vandet en sensommerdag ved Adriaterhavet. Jeg har altid følt mig utroligt tiltrukket af vand; af den verden, der findes under havets overflade; følelsen af at blive opslugt i det uendelige«, fortæller Josephine Carl til Soundvenue.

»Det er – for mig – som om der er en stærk sammenhæng mellem dét at lave musik og dét at befinde sig under vand: En altomsluttende tilstand af frihed og fangenskab, legesyg nysgerrighed og dyb afhængighed på én og samme tid«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af