Moshpit-alarm: Denzel Curry kommer til Danmark

Moshpit-alarm: Denzel Curry kommer til Danmark
Denzel Curry. (Foto: Julian Cousins)

Denzel Curry er en teknisk dygtig rapper, der har sådan et flow, hvor det ene ord bare griber det næste i en nærmest uendelig strøm. Og så er han også en afgørende skikkelse på Floridas rapscene, der i løbet af de seneste år har fostret stjerner som XXXTentacion, Ski Mask the Slump God og Kodak Black.

Men live er han frem for alt én ting: Ekstremt energisk. Så man kan nok godt forvente noget af en moshpit-fest, når Denzel Curry rammer Store Vega 21. maj.

Rapperen har før gæstet Danmark i både Lille Vega i 2018 og på Roskilde Festival i 2019, og begge gange leverede han højintense shows. »Denzel Curry satte ild til Roskilde Festival og hældte benzin på bålet«, skrev vores anmelder for eksempel om koncerten i 2019, og det siger i virkeligheden alt om energiniveauet.

Denzel Curry har desuden været pænt aktiv på udgivelsesfronten de seneste år. I 2018 udgav han ‘Ta13oo’, året efter landede ‘Zuu’, og senest kom albummet ‘Unlocked’ i 2020, der er lavet sammen med produceren Kenny Beats.

Billetsalget til koncerten starter 28. januar kl. 10.00 via Ticketmaster.

Denzel Curry (US)
21. maj
Store Vega
Billetpris: 280 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af