Kendrick Lamar dissekerer sit mesterværk ‘To Pimp a Butterfly’ i ny podcastserie

Kendrick Lamar dissekerer sit mesterværk ‘To Pimp a Butterfly’ i ny podcastserie
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Mens vi fortsat venter på nyt om Kendrick Lamars næste album, kan vi trøste os med, at rapperen vil se tilbage på en af sine mest ikoniske udgivelser i en ny podcastserie.

Anden sæson af podcasten ‘The Big Hit Show’ er dedikeret til Kendricks stilskabende magnum opus ‘To Pimp a Butterfly’ fra 2015. Sammen med musikjournalist Alex Pappademas dykker rapperen ned i albummets tilblivelse.

Kendrick fortæller blandt andet, hvordan der hvilte et stort pres på hans skuldre, da han skulle følge op på sit gennembrudsalbum ‘Good Kid, M.A.A.D. City’:

»Jeg tog det på mig at lave noget, der inspirerede mig. Det var mig, der forklarede mine oplevelser og hvilke følelser, de vakte. Det var min måde at sige: ‘Yo, det er større end Compton, og hvor vi kommer fra’«, siger Lamar i et klip fra podcasten.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Big Hit Show’ er produceret af Michelle og Barack Obamas produktionsselskab Higher Ground. I sæsonen medvirker blandt andre funk-legenden George Clinton og rapperen Rhapsody, der begge bidrog til ‘To Pimp a Butterfly’.

Podcasten kan høres på Spotify fra i dag. Timingen kunne ikke være bedre, da Kendricks historiske optræden til Super Bowl i weekenden, har givet hans lyttertal et gevaldigt boost over de seneste dage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af