Grimes har fået nok af journalister: »Det her er psykotisk«

Grimes har fået nok af journalister: »Det her er psykotisk«
Grimes til Met Gala 2021. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Grimes er virkelig træt af journalister. På Twitter skriver hun, at en række journalister er ude efter såvel hende som ekskæresten Elon Musk. Der er ifølge artpop-stjernen tale om en gruppe journalister, der både stalker og forsøger at doxxe hende og de to børn, hun har sammen med Musk.

På Twitter skriver Grimes: »Til de journalister, som stalker mig og forsøger at doxxe mig og mine børn… som kontakter alle mine venner og bekendte og endda hvem som helst jeg interagerer med på sociale medier. Det rammer mig. Jeg vil begynde på at afsløre jeres navne, hvis I fortsætter det her. Lad mine fucking børn være i fred«.

Grimes skriver endvidere, at hun antager, at journalisterne primært er interesserede i Elon Musk: »For at sige det lige ud: Hvis I har problemer med mine børns far, så lad være med at bruge uskyldige børn som kanonføde for at ramme ham. Lad være med at gøre et barn, der ikke kan give samtykke, berygtet, før det har lært at læse. Lad være med at afsløre hvor de bor eller dele andre personlige informationer, der ikke er offentlige«.

»Journalister har endda kontaktet hospitalspersonale fra hvor børnene er født. Det her er psykotisk« fortsætter hun. »Jeg har faktisk fået mindst fem forskellige navne på journalister fra et ret højt antal mennesker. I løbet af de seneste 24 timer har tre personer kontaktet mig omkring journalister, der adspurgte dem om min familie, så jeg ville kalde det en kritisk masse, der er støre end ét individ«.

Grimes deler endda navne på nogle af de publikationer, journalisterne efter sigende repræsenterer: »Det rangerer fra Page Six til New York Times. De anklager mine børn for at være et avlsprogram og den slags. Jeg har ikke lyst til øjeblikkeligt at eksponere personerne, for jeg synes, at callout-kultur er skadeligt, jeg tror ikke på hævn, etc. Jeg vil give dem muligheden for at vælge den dydige sti«.

Hverken Page Six eller New York Times har i skrivende stund italesat anklagerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af