Kanye West er i studiet med Dr. Dre – og én heldig rapper

Kanye West er i studiet med Dr. Dre – og én heldig rapper
Kanye West. (Foto: Edward Berthelot/Getty Images)

Kanye West er langt fra lige så aktiv i offentligheden som i starten af året, hvor han skabte overskrifter på daglig basis med angreb på blandt andre Pete Davidson. Men den seneste tid er der kommet drypvise opdateringer fra musikeren.

Kanye har for nylig forsvaret sit valg om at sælge sin Yeezy Gap-kollektion i skraldesække, han har hånet Pete Davidson efter komikerens breakup med Kim Kardashian, og så har han brokket sig over samarbejdspartneren Adidas.

Nu er der så kommet endnu et par udmeldinger fra Kanye.

Han har således netop postet et Instagram-opslag, hvor han tilsyneladende kritiserer Yeezy-samarbejdspartneren Gap for at gå bag hans ryg: »Gap holdt et møde om mig uden mig?«, lyder teksten på opslaget.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der sker også lidt på musikfronten hos Kanye West.

I fredags udkom der et remix af hans ‘Use This Gospel’ med Eminem som gæst på DJ Khaleds nye album ‘God Did’. Derudover er han for tiden i studiet med Dr. Dre og Conway the Machine.

Det har sidstnævnte afsløret i et Instagram-opslag, hvor han ryger en blunt i en sofa, mens Dre og Ye står henne ved en mikserpult. I studiet med to af hiphophistoriens største producere: Ikke en dårlig position at være i for Griselda-rapperen Conway.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af