Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Erika de Casier fortsætter rejsen mod den internationale stjernehimmel

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Erika de Casier fortsætter rejsen mod den internationale stjernehimmel
Erika de Casier på Roskilde Festival. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Mura Masa feat. Erika de Casier ‘E-Motions’

Danske Erika de Casier fik nævneværdig medvind i internationale musikmedier for sidste års mesterlige album ‘Sensational’, der da også udkom på det prestigefyldte engelske pladeselskab 4AD. Og hendes rejse mod den internationale stjernehimmel har ikke stået stille siden da.

De Casier har stået bag et officielt remix af Dua Lipas ‘Physical’, og da sangene fra ‘Sensational’ sidste år blev transformeret på ‘The Sensational Remixes’, var det med hjælp fra udenlandske kunstnere som hyperpop-pioneren Hannah Diamond, hiphopduoen They Hate Change og den engelske superproducer Mura Masa.

Nu slår Erika de Casier sig atter sammen med Mura Masa, denne gang på sangen ‘E-motions’ fra englænderens næste album, ‘Demon Time’, der lander 16. september og også byder på gæster som Lil Uzi Vert, Slowthai, Lil Yachty, PinkPantheress og Shygirl.

Samarbejdet på ‘E-motions’ fungerer glimrende. Mura Masas produktion rammer den samme klubinspirerede, men alligevel underspillede r’n’b-klang, som fungerede så godt på ‘Sensational’, men lige tilsat et groovy 2-step-beat. Og så er de Casiers kølige vokal exceptionel. I næste uge er hun desuden med på Blood Oranges nye ep. Fuld fart frem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Sudan Archives ‘TDLY (Homegrown Land)’

Hvis du kun skal høre ét album denne uge, så lad det være den seksstjernede artpop-r’n’b-hiphop-hybrid ‘Natural Brown Prom Queen’ af Sudan Archives. Der er hele vejen igennem diskrete input fra hendes signaturinstrument, violinen, men på denne skæring er den i centrum, mens hun filosoferer over identitet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Alvah ‘One By One’

Artpop-ekvilibristen Alvah imponerede på årets Uhørt Festival (sjovt nok også med violin), og på den æteriske single ‘One By One’ stråler talentet videre. Her dissekerer hun forholdet mellem musiker og musikbranche – det kan du læse meget mere om HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Ging ‘Miracles’

Under navnet Frank Dukes har han produceret hits for Post Malone, Drake, Rihanna, Lorde, Cardi B og The Weeknd, men som solokunstner er Adam King Feeney mere ovre i det småpsykedeliske indiepoppede stof.

Feeney har netop relanceret sin solokarriere under navnet Ging med det charmerende nummer ‘Miracles’, der peger frem mod albummet ‘We’re Here My Dear’ (4. november).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Ruth Radelet ‘Stranger’

Du husker hende måske som den fængslende stemme fra den hedengangne dreampop/synthwave-gruppe Chromatics, men for tiden har Ruth Radelet godt gang i solokarrieren. Den ømme ‘Stranger’ hører hjemme på den kommende ep ‘The Other Side’ (7. oktober).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Blaue Blume ‘Country’

Blaue Blume er typisk ensbetydende med funklende synthflader og enormt højlydte følelser, men ‘Country’ er et mere rustikt, underspillet nummer, hvor lyden er skåret ind til benet, så sangskrivningen kan stå i fokus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Tamara ‘Solo Crowd’

Dansk-færøske Tamara Mneney singledebuterer med en triumferende r’n’b-skæring, hvor der bliver gjort plads til horn og hele molevitten. Hvis du har svært ved at kæmpe dig gennem arbejdsdagen, er det her lige det energiboost, du har brug for.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Yeat ‘Talk’

Rapperen Yeat er både elsket og hadet, men en sang som den tunge ‘Talk’ er altså svær ikke at få et sus i maven af. Den er at finde på Yeats nye album ‘Lyfë’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Trader ‘Might Be Fine’

De bragende riffs og uslebne slackervokaler på den aarhusianske rockgruppes nye single er både charmerende og hårdtslående. ‘Might Be Fine’ er fra albummet med den kække titel ‘Their Best Work So Far’, der udkommer 14. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Hyd ‘So Clear’

Hayden Dunham startede med at lægge ansigt til den fiktive popstjerne QT i 2014, men under navnet Hyd genetablerede hun sig sidste år som en ny, mere dramatisk hyperpopartist. Med den bombastiske ballade ‘So Clear’ har Hyd annonceret debutalbummet ‘Clearing’, der udkommer 11. november.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af