Ny kunstig intelligens kan lave en Drake-inspireret sang ud af ethvert emne

Ny kunstig intelligens kan lave en Drake-inspireret sang ud af ethvert emne
Drake. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Mens fascinationen for den kunstige intelligens ChatGPT fortsat buldrer derudad, har en ny AI-generator set dagens lys, som nok skal blive et hit hos mange Drake-fans.

Drayk.it er navnet på den nye kunstige intelligens, der kan lave en Drake-inspireret sang ud af ethvert emne, man fodrer den med. Ganske vist med noget varierende succesgrad.

Ikke desto mindre hitter den kunstige intelligens’ bud på Drake-sange blandt andet på Twitter, hvor brugere har delt sange om alt fra tabte punge til pirater.

Drake er til stadighed blevet parodieret af folk som Pete Davidson, der har udstillet den til tider lidt skematiske Drake-hitformel med rammende fortolkninger – en udstilling, som Drake heldigvis også har selvironi nok til at være med på og som den nye kunstige intelligens også taler ind i.

Den kunstige intelligens kommer dog til at få skarp konkurrence fra virkelighedens Drake, der bestemt ikke ligger på den lade side.

Sidste år udgav han hele to album, solopladen ‘Honestly, Nevermind‘ og fællesalbummet med 21 Savage ‘Her Loss‘.

Drake har endnu ikke annonceret en turné i forbindelse med udgivelserne, men til en nylig koncertrække i det legendariske Apollo Theater i New York fortalte rapperen ifølge Variety, at han har planer om at tage på turné til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af