Så er det bekræftet: Rihanna optræder til årets Oscar-show

Så er det bekræftet: Rihanna optræder til årets Oscar-show
Rihanna. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

I forrige uge spillede Rihanna sin første koncert i fem år til Super Bowl, og i næste måned runder superstjernen endnu en milepæl, når hun optræder til årets Oscar-show.

Det bekræfter showets producere ifølge Variety.

Oscar-uddelingen løber af stablen 12. marts, og Rihanna skal selvfølgelig optræde med sangen ‘Lift Me Up’ fra soundtracket til sidste års ‘Black Panther: Wakanda Forever’, som hun også er nomineret for i Oscar-kategorien for bedste originale sang.

Rihannas første single i seks år faldt ikke i god jord hos Soundvenues musikredaktør, som påpegede, at den antiklimatiske ‘Lift Me Up’ var mere ‘Mamma Mia’, end den var ‘Black Panther’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Resten af de nominerede i kategorien for bedste originale sang tæller blandt andre Lady Gaga og Bloodpop for ‘Hold My Hand’ fra ‘Top Gun: Maverick’ og David Byrne, Ryan Lott og Mitski for ‘This is a Life’ fra ‘Everything Everywhere All at Once’.

Og så tæller kategorien Bollywood-bangeren ‘RRR’, der noget overraskende slog samtlige stjerner i samme kategori til årets Golden Globe-show.

Rihannas Super Bowl-halvlegsshow tangerede det ugidelige, så det skal blive spændende at se, om hun er mere investeret i sin Oscar-optræden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af