10 navne fra den spritnye Coachella-plakat, vi gerne vil have til Danmark

Verdens mest hypede festival har netop annonceret årets program, og vanen tro er der grund til at være misundelig. Her har vi samlet de 10 navne, vi allerhelst vil se i Danmark.
10 navne fra den spritnye Coachella-plakat, vi gerne vil have til Danmark
Tyler, the Creator. (Foto: Barry Brecheisen/Getty Images)

1. Tyler, the Creator

Vi begynder at mistænke, at Tyler, the Creator udgiver et nyt album i år. Det er trods alt snart tre år siden, han udgav ‘Call Me If You Get Lost’, og rapperen headliner vel næppe Coachella uden at have ny musik med?

2. Grimes

Er Coachella-showet mon en egentlig koncert eller bare et dj-set? På det seneste har Grimes favoriseret sidstnævnte, men hvis hun rent faktisk giver en decideret liveoptræden, vil vi meget gerne bede om, at den excentriske stjerne også vender snuden mod Danmark.

Doja Cat. (Foto: David Wolff – Patrick/Redferns)

3. Doja Cat

»Det er endelig lykkedes Doja Cat at lave musik, der besidder lige så meget personlighed, som hun selv gør«, skrev vores anmelder om hendes seneste album, ‘Scarlet’. Timingen kunne slet og ret ikke være bedre.

4. Lana Del Rey

Først Primavera, nu Coachella. Lana Del Rey bliver lige for tiden booket til den ene festival efter den anden. Nu må turen snart komme til en dansk festival, ikke? Ikke?!

Ice Spice. (Foto: Scott Dudelson/Getty Images)

5. Ice Spice

Roskilde Festival har de seneste år været gode til at præsentere nye kvindelige rappere, men de har endnu ikke booket Ice Spice. Nu vi tænker over det, har vi også en optræden fra samarbejdspartneren PinkPantheress til gode efter hendes aflysning i 2022 … ‘Boy’s a Liar pt. 2’ live, anyone?

6. Peso Pluma

Okay, den her er måske en anelse urealistisk, for indtil videre er mexicansk hornmusik bare ikke nær så stort i Danmark, som det er i resten af verden. Men man har vel lov at drømme, og vi drømmer om Peso Pluma på Orange.

7. Lil Yachty

Rapperen (eller var det rockstjernen?) Lil Yachty skulle have spillet i K.B. Hallen så sent som i november, men han valgte at aflyse i sidste øjeblik. Vi siger ikke, at han skylder os en koncert, men han skylder os en koncert.

Blur på Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

8. Blur

Men vent, har Damon Albarn og co. ikke lige været på Roskilde Festival, tænker du måske? Og jo, de spillede Orange Scene så sent som i sommer. Til gengæld overlappede de med Rosalía, hvorfor mange af os ikke fik oplevet britpop-legenderne i levende live. Så lad os lave om på det nu.

9. Justice

Her kigger vi især på jer, NorthSide. Syd for Solen har Fred Again…, Roskilde har Skrillex. Hvem skal være jeres elektroniske hovednavn i år? Den her franske duo er i hvert fald ikke noget dårligt bud.

Lil Uzi Vert. (Foto: Shannon Finney/WireImage)

10. Lil Uzi Vert

Lil Uzi Vert udtalte i december, at de efter deres kommende album dropper musikken for i stedet at lave … dametøj. Tiden vil vise, om de rent faktisk mener det, men i så fald er det ved at sidste chance for at booke dem.

Bonus: Erika de Casier

Ja, Erika de Casier er fra Danmark, men hun har så godt gang i sin internationale karriere, at man næsten kan frygte, at hun glemmer de danske festivaler. Vi håber selvfølgelig, at hun finder plads i kalenderen.

Se hele årets Coachella-lineup her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af