ASAP Rocky agerer model for sin »baby mom« Rihannas nye skønhedsprodukt – se videoen

ASAP Rocky agerer model for sin »baby mom« Rihannas nye skønhedsprodukt – se videoen
Rihanna og ASAP Rocky. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ved siden af musikkarrieren er Rihanna ejer af skønhedsfirmaet Fenty Beauty. Hun danner også par med ASAP Rocky, som hun har fået to børn med. I en ny reklame for en læbepomade forener popstjernen nu de to verdner (minus børnene).

ASAP Rocky agerer nemlig model i videoen for Rihannas nye produkt Fenty Palm. I videoen poserer rapperen med læbepomaden, mens han 2023-single ‘Riot (Rowdy Pipe’n)’ kører på lydsporet. Det skriver Complex.

I det udvalgte lydklip fra sangen, som altså kom ud før reklamevideoen, referer Rocky faktisk til samarbejdet. »Flossy, glossy, nah, bitch, this ain’t lip gloss / Lux Balm up in my palm / New collab’ with my baby mom«, rapper han på det Pharrell Williams-producerede nummer.

Sangen er opkaldt efter parrets anden søn, Riot Rose. Deres ældste dreng hedder RZA, selvfølgelig opkaldt efter hiphoplegenden fra Wu-Tang Clan.

Se reklamevideoen herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af