Drake reagerer på Kendrick Lamars nye diss-track med klip fra romcom-klassiker

Drake reagerer på Kendrick Lamars nye diss-track med klip fra romcom-klassiker
Drake. (Foto: PR)

I forgårs udgav Kendrick Lamar endelig sit ventede Drake-diss, ‘Euphoria’.

Det gjorde han, efter Drake havde droppet ikke bare ét, men to nye diss-tracks rettet mod Compton-rapperen, der som bekendt startede beefen med sit gæstevers på Future og Metro Boomins hitsang ‘Like That’.

Kort efter ‘Euphoria’ havde ramt internettet, reagerede Drake selvfølgelig på diss-sangen – på lidt alternativ vis. I en Instagram-story postede rapperen nemlig et klip fra filmen ’10 Things I Hate About You’ fra 1999

I scenen fra romcom-klassikeren af Gil Junger læser Julia Stiles’ karakter Kat et digt op for sin highschool-klasse, der netop handler om 10 ting, hun hader ved sin klassekammerat og tidligere flirt Patrick (Heath Ledger). Undervejs afslører hun, at hun trods alt stadig elsker ham.

Med videoen, der kommer sammen med et knust hjerte-emoji og en blinke-emoji, refererer Drake uden tvivl til følgende bars fra Kendricks nye sang:

»I’m the biggest hater / I hate the way that you walk, the way that you talk, I hate the way that you dress / I hate the way that you sneak diss, if I catch flight, it’s gon’ be direct«.

Complex har gemt Drakes story, som du kan se herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af