Questlove revser Drake og Kendrick Lamars beef: »Hiphoppen er i sandhed død«

Questlove revser Drake og Kendrick Lamars beef: »Hiphoppen er i sandhed død«
Questlove til Grammy Awards i 2020. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Tidligere på ugen udtrykte rapper Vince Staples kritik af den store opmærksomhed omkring Drake og Kendrick Lamars heftige rapbeef. »Vi har fortjent bedre«, lød det fra rapperen, der hellere så folk gå op i sorte musikeres vilkår i branchen.

Nu stemmer en anden prominent skikkelse fra hiphopbranchen i. Questlove, producer og trommeslager i blandt andet The Roots, har nemlig delt et kritisk opslag på Instagram om den verserende konflikt, skriver HipHopDX.

»Ingen vandt krigen. Dette handlede ikke om dygtighed. Dette handlede om mudderkastning på wrestling-niveau og at vinde for enhver pris – fanden tage kvinder og børn (og reelle fakta)«, skriver Questlove om beefen, hvor Kendrick Lamar blandt andet har anklaget Drake for at være pædofil, mens Drake insinuerer, at rivalen har været udsat for overgreb som barn.

»Det samme publikum, som ville se blod, kommer snart til at slå ‘rip’-opslag op, som om de ikke var en del af problemet. Hiphoppen er i sandhed død«, afslutter Questlove.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden Drake i starten af ugen udgav diss-tracket ‘The Heart Part 6’ har der været stille fra de to rappere.

Senest har stjerneproduceren Metro Boomin, der som bekendt står bag sangen ‘Like That’, hvorpå Kendrick Lamars med sit gæstevers skød Drake-beefen i gang, udloddet et gratis beat til den rapper, som kan lave det bedste Drake-diss.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af