Snapchat brygger på en smartbrille à la Google Glass

Snapchat besidder en temmelig solid track record af succeser, men der hviler en ram hørm af fiasko over deres nye og stadig hemmeligholdte projekt. De brygger nemlig på en Google Glass-lignende smartbrille, der kan optage og transmittere billeder.

Snapchat har i stilhed ansat et hold af 10-12 wearable-veteraner fra Silicon Valley, der blandt andet har arbejdet hos Nokia og Logitech. I 2014 købte Snapchat firma Vergence Labs, der sælger solbriller med kamera. Fem af de ansatte i firmaet er stadig ansat i Snapchat. Derudover er der også kommet brilledesignere og folk fra Microsofts HoloLens-hold til Snapchat.

Selvom Google Glass for de fleste regnes som en fiasko, så er det ikke svært at se, hvad Snapchat er interesseret i med en smartbrille. Det vil montere et altid tændt kamera på brugerne, der kan udnyttes til at sende Snaps konstant. Som bruger kan du glæde dig til at alle mennesker du møder, ørler regnbuer eller bytter ansigter.

Det er, hvad spekulationerne går på. Snapchat har ikke meldt noget officielt ud om den eventuelle brille, men det kunne være en interessant ny retning for firmaet, hvis de formår at overkomme Googles massive problemer med Glass.

Læs også: Snapchat-brugere hader den nye skrifttype: Fremkalder opkastfornemmelser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af