André 3000 klar med sin første sneaker-kollektion

André 3000 klar med sin første sneaker-kollektion

De har snakket om den længe, og André 3000 har også ageret model for Tretorn, men nu lander det samarbejdet egentlig handler om, nemlig Outkast-rapperens første sneaker-kollektion.

Og som forventet har André 3000 tilføjet godt med farve til de ellers så minimalistiske Tretorn-modeller. Kollektionen, der har fået titlen, ‘I André Benjamin will not draw in class’, er eftersigende baseret på sketches fra Andrés notesbøger.

I første omgang har han givet sit bud på modellerne Nylitexab og Nylitexab2 i både low- og mid-versioner. Vores umiddelbare favorit er mid-versionen af Nylitexab med det rød/hvid-stribede bånd på overdelen.

Ifølge et interview med Refinery 29, er André 3000 også inspireret af livet i New York, hvor han bor nu.

»Jeg tager noget fra enhver kultur, fordi jeg er en person, der holder af stil generelt, ikke en specifik stil«, siger han.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli

Et af billederne (se topbilledet) viser dog også en basketsilhuet, som dog ikke umiddelbart er kommet i handlen endnu. De andre skoe er nemlig kommet til salg hos Tretorn i USA og kan ses HER. Herhjemme skulle de lande i december, både online og i udvalgte butikker.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrells farveleg, techwear og Yeezy-releasedato

Sponsoreret indhold
Læs mere hos Yousee
Læs mere hos Yousee
Yousee