Et skelsættende hiphop-år: Soundvenues hiphop-podcast snakker Roskilde Festival

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det var et skelsættende år for hiphoppen på Roskilde Festival. For hvor sidste år blev domineret af Eminems første koncert på dansk jord, var 2019 præget af de unge rapstjerner, der er på toppen af scenen lige præcis nu: Folk som Cardi B og Travis Scott.

Men kunne de unge hiphopkometer levere når det virkelig gjaldt? Har hele moshpitkulturen taget overhånd? Og hvor var de danske rappere egentlig?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med denne uges gæster Niels Jul Bruun og Nicklas Krarup Larsen, der begge anmelder for Soundvenue, og som har set en masse af årets hiphopshows.

Derudover snakker vi om: Cupcakkes selvsikre sex-rap, Sheck Wes’ forsøg på moshpit-magi og Hans Philips forvandling til en dansk Frank Ocean.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af