Kanye West officielt fjernet fra Coachella-plakaten uden begrundelse – erstatning er klar

Kanye West officielt fjernet fra Coachella-plakaten uden begrundelse – erstatning er klar
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images.)

Tidligere på ugen kunne medier som Variety rapportere, at Kanye West angiveligt havde aflyst sine to optrædener på Coachella – bare ti dage før den gigantiske festival i Californien skulle begynde.

Nu er Kanye West officielt blevet fjernet fra plakaten og erstattet af The Weeknd og Swedish House Mafia, som altså formentligt kommer til at give en fælles koncert af en art. De har tidligere arbejdet sammen på singlen ‘Moth to a Flame’.

Der er ikke givet nogen officiel begrundelse for, hvorfor West har trukket sig fra Coachella, og rapperen selv har ikke ytret noget på sine sociale medier. Hans Instagram er således helt tom for opslag.

Kanye West var også booket til at optræde til weekendens Grammy Awards, men optrædenen blev aflyst grundet det, prisuddelingen kaldte »foruroligende online-adfærd«. Rapperen vandt to priser, men var ikke tilstede til at modtage dem. Han har ej heller reageret på priserne.

West truede tilbage i februar med at trække sig fra Coachella, hvis ikke Billie Eilish udsendte en officiel undskyldning til Travis Scott, som West mente, at Eilish havde fornærmet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af