Jordan Peele teaser for mulig opfølger til ‘Nope’

Jordan Peele teaser for mulig opfølger til ‘Nope’
Keke Palmer i 'Nope'. (Foto: UIP)

Med ‘Nope’ har manden bag ‘Get Out’ og ‘Us’ skabt noget så sjældent som en original fortælling med blockbusterpotentiale.

Jordan Peeles sci-fi-western understreger, at han er en af de mest interessante instruktører i disse år med visionære, underholdende fortællinger, der holder svarene tæt til kroppen, så seeren selv kan gå på opdagelse.

Og det er netop, hvad nogle særligt dedikerede fans har gjort. De har opdaget, at credit-listen på IMDb inkluderer en ukendt karakter ved navn Nobody, spillet af Michael Busch, en opdagelse New York Times har forholdt instruktøren i et nyt interview.

»Folk laver en masse interessant detektivarbejde, det er, hvad der sker. Den karakters historie er endnu ikke fortalt, det kan jeg sige dig. Hvilket er en anden frustrerende måde at sige: Jeg er glad for, at folk er opmærksomme«, siger Jordan Peele til avisen og fortsætter:

»Jeg tror, at de vil få flere svar på nogle af de her ting i fremtiden. Vi er ikke færdige med at fortælle alle de her historier«.

Om Jordan Peele alluderer til en direkte opfølger til ‘Nope’, eller om Nobody-karakteren blot dukker op i hans næste film, der ligesom hans tre første blander genrefilm med et race-element, er endnu ikke til at sige.

Men det lyder i hvert fald, som om den 43-årige filmskaber har en plan.

Soundvenues anmelder Niki Vraast-Thomsen kaldte ‘Nope’ »spektakulær« og kvitterede med fem stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af