Video: Seth Rogen og venner rister James Franco

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘Comedy Central Roast’ inviterer den amerikanske komediekanal en kendt person i studiet til alle tiders frontalangreb: Hele 90 minutter i skudlinjen, hvor personens fejl og mangler staves ud i versaler. Tidligere roastees tæller Pamela Anderson, Michael Sheen og ikke mindst James Franco, der i 2013 fik en tur i kødhakkeren med vennen Seth Rogen som roastmaster.

Nu er nedsablingen af Franco endelig blevet tilgængelig i sin helhed (om end med irriterende censur på bandeordene), og det er bestemt et kig værd, ikke mindst på grund af de mindeværdige gæsteoptrædener fra Bill Hader, Andy Samberg og Jonah Hill. Se den fulde udsendelse ovenfor.

Læs også: Fra musikvideoinstruktør til James Franco-roaster – 10 nuancer af Jonah Hill

Læs også: Seth Rogen og James Franco gjorde tykt grin med Sony-hack på ‘SNL’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af