Casting-nyt: J.K. Simmons får hovedrolle, Tom Cruise synger for Disney

J.K. Simmons er kendt som den evige, effektive birolleskuespiller, men Oscar-triumfen med ’Whiplash’ har gjort vejen til toppen af plakaterne kortere.

Ifølge Deadline skal han spille hovedrollen i Starz’ kommende dramaserie ’Counterpart’, hvis to første afsnit instrueres af ’Imitation Game’-instruktøren Morten Tyldum. Serien beskrives som en spionthriller med et metafysisk twist og følger Simmons’ livstrætte bureaukrat Howard Silk, der opdager, at virksomheden, han arbejder for, skjuler en hemmelig passage til en parallel dimension.

Simmons har tidligere strålet i en serie-hovedrolle, nærmere bestemt i HBO’s ’Oz’ (1997-2003), der i høj grad indvarslede tv-seriens aktuelle guldalder.

På spillefilmfronten er Disney fast besluttede på at overtale Tom Cruise til at påtage sig hovedrollen i ’Bob the Musical’, som ’The Artist’-instruktøren Michel Hazanavicius er favorit til at instruere. Det skriver The Wrap. Filmen handler om en simpel mand, der efter et gok i nøden ser sine medmennesker udtrykke deres følelser i højtravende musicalnumre.

Den kommende ’Russ & Roger Go Beyond’ hører til i den mindre børnevenlige afdeling. Filmen om tilblivelsen af exploitation-guruen Russ Meyer og filmkritikeren Roger Eberts X-ratede softcore-kultfilm ’Beyond the Valley of the Dolls’ begynder at tage form med Michael Winterbottom som instruktør og Will Ferrell i rollen som Meyer. Det skriver Variety. Josh Gad (‘Jobs’, ‘Thanks for Sharing’) har i længere tid været rygtet til Ebert-rollen, men den endelige bekræftelse mangler.

Læs også:Birollemesteren J.K. Simmons’ fem bedste roller

Læs også: Will Ferrells geni gennem 11 overrumplende klip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af