‘Top of the Lake’ sæson 2 får grønt lys med Elisabeth Moss

‘Top of the Lake’ sæson 2 får grønt lys med Elisabeth Moss

Den isnende og særdeles fremragende newzealandske miniserie ‘Top of the Lake’ blev et indiehit i 2013, takket være en vindende kombination af stærkt skuespil fra hovedrolleindehaver Elisabeth Moss, ‘Twin Peaks’-atmosfærisk uhygge, og instruktør Jane Campions sikre hånd i skildringen af et pilråddent lokalsamfund på New Zealands maleriske sydø.

Rygterne om en mulig fortsættelse har floreret siden sidste år, og nu er det endelig bekræftet, at ‘Top of the Lake’ sæson 2 begynder optagelserne til december – endnu engang med Elisabeth Moss som den nu noget hårdt prøvede politikvinde Robin Griffin, og Oscar-nominerede Campion (‘The Piano’) i instruktørstolen og på manus.

Denne gang bliver Robin sat til at efterforske en forbrydelse i Hong Kong, men serien kommer primært til at foregå i Sydney, Australien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Top of the Lake’ sæson 1 kan streames på Netflix, og har du endnu ikke slugt de bare syv afsnit, er det med at komme i gang over de kommende gråvejrsdage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af