Netflix forlænger ‘Narcos’ med endnu en sæson

Netflix forlænger ‘Narcos’ med endnu en sæson

Første sæson af Netflix-serien ’Narcos’ fik premiere for knap to uger siden, og ifølge The Hollywood Reporter ser det nu ud til, at fortællingen om storforbryderen Pablo Escobars voksende narkoimperium lever videre, idet Netflix har bestilt endnu en sæson af serien.

‘Narcos’ er hurtigt kravlet op som nr. 26 på IMDb’s nylancerede tv-liste – lige foran serier som ’House of Cards’ og ’Fargo’ –  selvom flere anmeldere, heriblandt vores egen, blandt andet har kritiseret serien for sine handlingsrefererende voice-over-monologer fra den DEA-agent, som er på sporet af narkobaronen.

Folkene bag serien udskifter første sæsons producer og medforfatter Chris Brancato med Adam Fierro, der tidligere har leveret manuskripter til politiserien ’The Shield’.

’Narcos’ kan i øjeblikket ses på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af ‘Narcos’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af