Lyt til Soundvenue Filmcast: ’The Martian’, den mesterlige ’Fargo’ sæson 2 og Mikkel Munch-Fals’ spark i nosserne på dansk film

Lyt til Soundvenue Filmcast: ’The Martian’, den mesterlige ’Fargo’ sæson 2 og Mikkel Munch-Fals’ spark i nosserne på dansk film

Havde man for et par år siden påstået, at Ridley Scott ville få et bragende comeback, og at der kunne komme et tv-mesterværk ud af Coen-brødrenes nyklassiker ’Fargo’, ville de fleste nok have kigget på én, som om man var åndssvag.

Ikke desto mindre er det netop, hvad vi er vidne til i disse uger, og den nye udgave af Soundvenue Filmcast står netop i Ridley Scott og ’Fargo’s tegn.

Den 77-årige instruktør er tilbage med rumfilmen ’The Martian’, hvor Matt Damon igen er på afveje i rummet, denne gang Mars. Buzzen om filmen er stor – men lever den op til hypen, eller ryger den lige lukt i ’Prometheus’-kategorien af skuffende Scott-projekter?

Derefter skifter vi rumskibet ud med tidsmaskinen og rejser tilbage til 1979 og den amerikanske midtvest, hvor anden sæson af ’Fargo’ foregår. Et forrygende cast er i spidsen for den nye sæson, og vi kan afsløre, at mindst ét af podboksens medlemmer udråber ’Fargo’s anden ombæring som intet mindre end et mesterværk.

Vi diskuterer også Mikkel Munch-Fals’ opsigtsvækkende spark i nosserne på dansk film og hans kritik af alt fra nordic noir til krigsfilm, psykologiske dramaer og ’Far til Fire’. Og så runder vi naturligvis også den farlige og faste hurtigrunde, ligesom vi anbefaler oplevelser fra streaming-tjenesterne.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af