Birgitte Hjort Sørensen er med i den næste ‘Star Wars’-film ifølge amerikansk medie (opdateret med reaktion fra Birgitte Hjort)

Birgitte Hjort Sørensen er med i den næste ‘Star Wars’-film ifølge amerikansk medie (opdateret med reaktion fra Birgitte Hjort)

Opdateret: Soundvenue har været i kontakt med Birgitte Hjort Sørensen, der afkræfter historien, som hun betegner som et rygte.

Birgitte Hjort Sørensen tordner derudaf uden for landets grænser. Hun har haft mindre roller i ‘Pitch Perfect 2’ og ‘Game of Thrones’, og for tiden er hun aktuel i Martin Scorseses ‘Vinyl’ på HBO.

Og hun stopper ikke her. Ifølge amerikanske Moviepilot får danskeren nemlig nu en væsentlig rolle i den kommende ‘Star Wars’-film, ‘Episode VIII’.

Ifølge mediet skal hun spille et medlem af The Knights of Ren, og hun er således på den mørke side anført af Supreme Leader Snoke og Darth Vader-wannabe Kylo Ren.

Holder historien stik, må man således formode, at Birgitte Hjort Sørensen får masser af skærmtid over for Adam Driver, der spiller Kylo Ren. Optagelserne gik i gang i sidste uge, hvor Benicio Del Toro og Laura Dern blev bekræftet som nye skuespillere på castlisten.

Læs også: Interview med Birgitte Hjort Sørensen – »Scorsese kom ikke ud, og jeg tænkte, shit, hvad så?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af