Mød verdens største popidol i ny trailer til ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det bliver sværere og sværere at holde forventningerne i skak, når man ser den nye trailer til The Lonely Islands komedie ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’. De tre gutter bag foretagendet – Andy Samberg, Akiva Schaffer og Jorma Taccone – har leveret utallige komiske hits som ‘Motherlover’, ‘Jack Sparrow’ og ‘Jizz In My Pants’, så selvfølgelig skulle deres første spillefilm handle om popsange og guddommelige idoler.

Connor 4 Real, spillet af Andy Samberg, har hele verden for sine fødder med sine dedikerede fans (‘Confidants’), et nyt album ‘Connquest’ og 32 personlige assistenter. Hvor vi i første trailer mødte Connors ansatte spillet af talenter som Sarah Silverman, Bill Hader, Maya Rudolph, Will Arnett og nemesisen Martin Sheen (?), får vi nu et indblik i Connors temmelig vanvittige tilværelse.

Vi møder skildpadden Maximus, bedre kendt som hans bedste ven og lillebror, og hører et udpluk af hans megahit »Mona Lisa, the original basic bitch«. Og så bliver vi inviteret til et bryllup med Seal, der pludselig tager en makaber drejning.

‘Popstar: Never Stop Never Stopping’ har endnu ikke fået en dansk premieredato, men rammer de amerikanske biografer 3. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af