Nye oplysninger om ’Twin Peaks’: Det lærte vi i dag om de nye afsnit

Nye oplysninger om ’Twin Peaks’: Det lærte vi i dag om de nye afsnit

Der er næppe nogen serie, der har været ventet med større spænding end David Lynch og Mark Frosts fortsættelse af deres klassiker ’Twin Peaks’. Produktionen af serien har trukket i langdrag, ikke mindst på grund af uoverensstemmelser mellem Lynch og Showtime, der sender serien.

Men i går løftede Showtime-spidserne, David Nevins, direktør, og Gary Levine, direktør for programafdelingen, så lidt af sløret for, hvad vi kan vente, da de udtalte sig på den igangværende Television Critics Associations presseturne. Her tre ting vi lærte:

1. Der er ikke noget præcist antal afsnit

Oprindeligt afleverede David Lynch og hans makker Mark Frost kun to manuskripter til Showtime, og siden har de ikke vist dem et eneste manuskript, hvilket er meget usædvanlig praksis i tv-serieindustrien. Gary Levine fortalte desuden, at makkerparret i stedet afleverede tykke mapper, der indeholdt alle deres ideer fra de sidste 25 år. Så der blev aldrig aftalt et fast antal afsnit, selvom skuespilleren Ray Wise, der spiller Leland Palmer så sent som i juli sagde, at der ville være 18 afsnit – alle instrueret af David Lynch.

2. Premieredatoen bliver måske tidligere end ventet

David Nevins fortalte, at Showtime går efter at udsende ’Twin Peaks’ i »første halvdel af 2017«. Ray Wise har ellers tidligere fortalt, at serien ville få premiere i sommeren 2017, men i går sagde Gary Nevins: »Det er en proces, og vi må se, hvordan det går. Før Lynch synes, at han er klar, ved vi det ikke«.

3. Optagelserne er færdige

En af de vigtigste informationer var måske, at optagelserne er færdige, og at Lynch »er dybt begravet i klipningen«. Det har ellers tidligere været et af de store stridspunkter, der på et tidspunkt fik Lynch til at forlade projektet, at der var ikke var sat penge nok af til, at Lynch kunne få de optagelser i kassen, han mente, var nødvendige.

Nevins sagde, at han har set optagelserne og beskrev dem således: »De er virkeligt smukke og har den der stemning af uhyggeligt mysterium, men nogle er det også virkelig sjovt. Jeg synes, at det en virkelig specifik fornemmelse af Lynchs karakterer«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af