David Lynch trækker sig fra ‘Twin Peaks’-fortsættelsen

David Lynch trækker sig fra ‘Twin Peaks’-fortsættelsen

David Lynch, skaberen af den originale ‘Twin Peaks’, som skulle have instrueret det kommende reboot for Showtime, har trukket sig fra serien. Det annoncerede filmskaberen via Twitter søndag aften.

»Efter et år og fire måneder med forhandlinger har jeg forladt projektet, fordi der ikke er blevet tilbudt nok penge til, at jeg kan udføre manuskriptet, som jeg ønsker«, skrev Lynch på Twitter, men meddelte samtidig, at serien muligvis stadig bliver til noget – blot uden instruktørens involvering.

»Jeg begyndte at ringe til skuespillerne i weekenden for at fortælle dem, at jeg ikke kommer til at instruere serien. ‘Twin Peaks’ er muligvis stadig i live hos Showtime. Jeg elsker ‘Twin Peaks’-universet og ville ønske, at tingene var gået anderledes«.

Glæden ville ellers ingen ende tage, da det i oktober sidste år blev annonceret, at ‘Twin Peaks’ ville vende tilbage med nye afsnit i 2016 med instruktion af David Lynch og manuskript af medskaberen Mark Frost. Kort tid efter bekræftede Kyle MacLachlan, at han ville indtage sin gamle rolle some agent Dale Cooper, men i marts i år begyndte Lynch at så tvivl om fortsættelsen grundet kontraktforhandlinger.

»Vi er meget kede af David Lynchs udmeldelse, da vi håbede på, at vi var på vej mod en løsning. Showtime elsker også ‘Twin Peaks’-universet, og vi håber stadig, vi kan genskabe showet med begge ekstraordinære skabere, David Lynch og Mark Frost«, udtalte tv-kanalen Showtime i en pressemeddelse. Hvad fremtiden bliver for ‘Twin Peaks’, må tiden altså vise.

Læs også: Hvad vi ved lige nu: Er ’Twin Peaks’ i fare?

Læs også: Før ny ’Twin Peaks’: De ubesvarede spørgsmål

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af