Marvels ‘Black Panther’ ligner et festfyrværkeri – se den første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter den fine debut med ‘Fruitvale Station’ – om en ung sort mand, der bliver dræbt af politiet – imponerede instruktør Ryan Coogler på en større skala med ‘Creed’, der formåede, hvad man ellers havde forsvoret var muligt: Den gjorde Rocky-franchisen relevant igen.

Nu træder Ryan Coogler endnu et skridt op på Hollywood-trinbrættet med ‘The Black Panther’, Marvels første film med en sort superhelt i den altdominerende hovedrolle.

Den første trailer er landet, og det ser veloplagt ud, ligesom filmen i øvrigt med sit fokus på et hemmeligt eventyrland virker beslægtet med den aktuelle D.C.-succes ‘Wonder Woman’.

Chadwick Boseman spiller den sorte panter, der bærer det borgerlige navn T’Challa, som efter sin mission i ‘Captain America: Civil War’ er ny mand øverst på magten i kongeriget Wakanda. Her kommer han på en prøve, da kongeriget trues fra flere sider.

På rollelisten ses også Michael B. Jordan – der spillede hovedrollen i Cooglers to forrige film – Lupita Nyong’o, Martin Freeman, ‘Get Out’-stjerne Daniel Kaluuya, Forest Whitaker, Sterling K. Brown fra ‘American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’, Angela Bassett og Andy Serkis.

‘The Black Panther’ får premiere 16. februar næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af