Amazon på vej med serie, der bygger på Sandra Bullocks ungdom

Amazon på vej med serie, der bygger på Sandra Bullocks ungdom
Sandra Bullock.

En kommende serie fra Amazon kommer til at dreje sig om en ung kvindes tid på college i det sydlige USA i 1980’erne. Men det er ikke bare en hvilken som helst kvinde  – historien bygger på Sandra Bullocks ungdomsår.

Skuespilleren kommer selv til at producere serien sammen med Akiva Goldsman, som blandt andet har skrevet ’A Beautiful Mind’, og musikeren John Legend, mens K. C. Perry, som står bag serien ’The Originals’, er udnævnt som showrunner. Idéen er efter sigende opstået i samarbejde med Goldsman og drejer sig om unge Bullock, der ikke indordner sig forventningerne til hende, men i stedet jagter »kærlighed, fællesskab og at finde sig egen identitet«. Det kommer desuden til at foregå i en verden af sang og dans.

Bullock har i de seneste år markeret sig i film som ‘The Blind Side’ (som indbragte hende en Oscar), ‘Gravity’ og ‘Bird Box’. Hvornår Amazon planlægger at sætte produktionen i gang, forlyder der intet om, mens man kan forestille sig, at processen med at caste en ung Bullock først lige er gået i gang.

Læs også: Seriekvinderne er gået all Slytherin: Her er de tre fremmeste eksempler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af