Se ‘Vikings’-stjernen Alex Høgh Andersen tage tykt pis på ‘Carpool Karaoke’ i ny dansk webserie

Danske Alex Høgh Andersen har markeret sig som et af landets store skuespiltalenter med sin rolle som Ivar the Boneless i den populære vikinge-serie ‘Vikings’. Serien, der takker af med den kommende sæson 6, har katapulteret ham mod stjernehimlen, men det unge stortalent har ikke set sig for fin til at medvirke i mindre projekter, mens vi andre venter i spænding på at finde ud af, hvilke store roller han vil kaste sig over i fremtiden.

Først tog Høgh Andersen tykt pis på sig selv i den korte mockumentary ‘Koldt på toppen‘, siden medvirkede han i musikvideoen for upcoming-bandet Reliks, og nu er han med i webserien med den sigende titel ‘The Too Late Night Show’, der spoofer talkshow-genren på herlig vis.

I segmentet ‘Halløj og Carpool Karaoke’ tager Høgh Andersen pis på James Cordens populære format ‘Carpool Karaoke’ i selskab med talkshowets vært Sebastian Søndergaard. Sammen fræser de rundt i forstadsvillakvarterne i en lidt for billig bil, indtil Søndergaard pludselig kører naboens hund Sofus over under en dab-ulykke (ja, I hørte rigtigt), lige netop som skønsangen skal til at få frit løb.

Ovenstående er bare et af mange segmenter i ‘The Too Late Night Show’, der løber over otte afsnit á 10 minutters varighed. Webserien følger Sebastian, der elsker alt ved talkshows og beslutter sig for at starte sit eget show med stedbroren Kaare som kapelmester, mens forældrene er ude af huset.

Og højst overraskende lykkes det den dynamiske duo at få kendte gæster med i hvert afsnit, blandt andre youtuberen Rasmus Brohave, radiovært David Mandel og ‘Paradise’-stjernen Nadja Hansen, der alle skal stå model til søskendeparrets interne skænderier.

‘The Too Late Night Show’ får premiere på Youtube 15. august.

Læs også: 10 højdepunkter fra Roland Møller og Alex Høgh Andersen i INPUT: Om stalkers, Theron-sviner og dårligt vikingehår

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af