‘Vikings’-stjerne Alex Høgh Andersen er rebelsk og storrygende i ny dansk musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alex Høgh Andersen bæller cola, ryger smøger, smugler snus i sin skrigorange jakkelomme og blærer sig med et par sprøde dansetrin i det københavnske band Reliks nye musikvideo til singlen ‘Common Sense’ – første single fra indie-bandets kommende EP ‘It All Leads Back To You’.

Den danske skuespiller, som vi kender som Ivar the Boneless i HBO’s successerie ‘Vikings’, spiller over for Gustav Schriver. Musikvideoen er instrueret af Mikkel Hjort-Pedersen, der tidligere har arbejdet sammen med Høgh Andersen, da han instruerede den korte mockumentary-komedie ‘Koldt på toppen’, hvor Høgh Andersen spiller en karikeret udgave af sig selv i hovedrollen.

I januar blev det offentliggjort, at ‘Vikings’ bliver fornyet med en sjette og sidste sæson, så der vender Alex Høgh Andersen stærkt tilbage som den lamme, impotente og sadistiske viking for sidste gang.

Læs også: 10 højdepunkter fra Roland Møller og Alex Høgh Andersens første møde i Soundvenues INPUT-rum – om stalkers, Theron-svinder og dårligt vikingehår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af