Jude Law og John Malkovich rivaliserer i Paolo Sorrentinos ’The New Pope’– se den overdådige teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvor den første teaser til ’The New Pope’ mindede mere om en badetøjsreklame med en skarpskåret Jude Law i centrum, så er der i den nye lækre appetitvækker mere fokus på John Malkovich i rollen som den nye pave.

Den ni episoder lange miniserie skal ses som en direkte fortsættelse til ’The Young Pope’, og det er stadig den italienske auteur Paolo Sorrentino (’Den store skønhed’), der står bag kameraet. Og hans smukke æstetik er ikke til at tage fejl af.

I ‘The New Pope’ svæver den unge amerikanske pave Pope Pius XIII (Law) mellem liv og død. Derfor køres en ny pave i stilling: Pope John Paul III (Malkovich). En pave, der, ligesom Pius gjorde det i første sæson, på overfladen virker moderne og klar til at leve livet som katolicismens overhoved som en vaskeægte rockstjerne. Men under overfladen lurer fortidens synder.

I den korte teaser får vi også et glimt af Pope Pius XIII i sin sygeseng, mens danske Ulrich Thomsen – i rollen som læge – får lov at ytre replikken: »He is still alive. Even though he doesn’t know it«. Da Jude Laws pave imidlertid slår øjnene op, lægges der i ovnen til et giftigt opgør i Vatikanstaten – og med på rollelisten er sågar Marilyn Manson.

‘The New Pope’ lander på C More til januar. Første sæson af sagaen, ’The Young Pope’, kan streames på SF Anytime.

Læs også: Disse serier skal du se i november – blinde Jason Momoa, Aniston som morgenvært og verdens f**cking undergang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af