Pete Davidson har sin første store filmrolle i Judd Apatows slackerkomedie ‘The King of Staten Island’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komediemogulen Judd Apatow (‘The 40 Year Old Virgin’, ‘Knocked Up’) er klar til at peppe din sommer op.

Instruktørens nyeste komedie, ‘The King of Staten Island’, lander direkte på streaming næste måned. Filmen forener den populære instruktør og producer med ‘Saturday Night Live’-stjernen Pete Davidson i hans første store filmrolle.

I vanlig Apatow-stil følger filmen den 24-årige jointrygende slacker Scott (Pete Davidson), der gør meget lidt for at forfølge sin store drøm om at blive tatovør.

Han har levet i en trancelignende tilstand af sorg, siden hans far døde på under sit arbejde som brandmand, da Scott var syv. Men da Scotts mor (Marisa Tomei) begynder at date en ny brandmand (Bill Burr), sætter det gang i slackerens punkterede tilværelse.

‘The King of Staten Island’ er Judd Apatows første film siden ‘Trainwreck‘ fra 2015, da han hovedsageligt har gjort sig som producer. Filmen markerer samtidig Pete Davidsons første store filmrolle efter film som ‘Big Time Adolescence’. På rollelisten finder man desuden Steve Buscemi og Pamela Adlon.

Filmen har streaming-premiere 12. juni i USA og lander formentlig også på de danske tjenester heromkring.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af