Se ASAP Rocky og Nas i traileren til Netflix-dramaet ‘Monster’

Se ASAP Rocky og Nas i traileren til Netflix-dramaet ‘Monster’
ASAP Rocky i traileren til 'Monster'. (Foto: PR)

»Jeg er så stolt over at at være producer og sangskriver på denne smukke film«, skrev John Legend for et par dage siden på Instagram. Han taler om ‘Monster’, der havde premiere på Sundance-festivalen tilbage i 2018 og snart får et globalt publikum på Netflix.

På rollelisten folder to af John Legends musikalske kollegaer skuespiltalentet ud. Ingen ringere end Nas (der også producerer filmen) og ASAP Rocky optræder nemlig i den nye trailer til Netflix-dramaet, som også har de lidt mere filmerfarne Jeffrey Wright, Jennifer Hudson og John David Washington på rollelisten.

Filmen er baseret på Walter Dean Myers’ roman af samme navn og følger 17-årige Steve Harmon (spillet af Kelvin Harrison Jr. fra ‘Waves’), hvis highschool-tilværelse ændrer sig meget radikalt, da han sigtes for et mord, han ikke har begået. ASAP Rocky ses i den sammenhæng som Steves medtiltalte, mens Nas spiller en garvet fængselsindsat.

‘Monster’ er instruktør Anthony Mandlers spillefilmdebut. Også han har tråde til musikindustrien, idet han har instrueret et hav af musikvideoer for blandt andre Nicki Minaj, Jay-Z, Rihanna, Eminem, Snoop Dogg og The Black Eyed Peas.

Filmen kan ses på Netflix fra 7. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af