Den danske premiere på ‘Friends: The Reunion’ er nu bekræftet

Den danske premiere på ‘Friends: The Reunion’ er nu bekræftet
'Friends'-holdet samlet til reunion. (Foto: Screenshot fra trailer)

Traileren til den længe ventede ‘Friends’-reunion har det seneste døgns tid skabt masser af omtale på internettet – på godt og ondt.

Men faktisk har det været usikkert, hvor og hvornår genforeningen af de seks sitcomstjerner ville kunnet ses herhjemme. Indtil nu.

HBO Nordic har endelig bekræftet, at ‘Friends: The Reunion’ får premiere på tjenesten simultant med den amerikanske premiere torsdag i næste uge, 27. maj.

Reunion-afsnittet, hvor skuespillerne mødes og taler om de gode gamle dage med et hav af gæstestjerner undervejs, har hele tiden været tænkt som et boost af Warner Medias streamingtjeneste HBO Max, men pandemien kom i vejen for den plan.

HBO Max blev lanceret i USA i maj sidste år, men reunion-afsnittet er altså først nu blevet en realitet her et år efter.

I Danmark har vi imidlertid endnu ikke fået HBO Max – HBO Nordic skal først omlægges til den større tjeneste senere på året – hvilket sandsynligvis er grunden til, at de europæiske udrulningsplaner af ‘Friends’-særafsnittet har været usikre.

Men nu sker det: ‘Venner’ 17 år senere kommer altså til Danmark på tjenesten, hvor alle 10 sæsoner af ‘Friends’ i forvejen også kan findes.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af