Ærkerivaler forenes i ‘Cobra Kai’ – se traileren til den kommende sæson 4

Ærkerivaler forenes i ‘Cobra Kai’ – se traileren til den kommende sæson 4
'Cobra Kai' (Foto: Netflix)

(Spoilers for ‘Cobra Kai’ sæson 3)

I sæsonfinalen på tredje sæson af Netflix’Cobra Kai’ overtog John Kreese karate-dojo’en Cobra Kai, da han fik karateeleverne til at vende ryggen mod karatemesteren Johnny Lawrence – som i ovenikøbet var Kreeses tidligere elev. 

Nu i den kommende sæson 4 får Johnny Lawrence hjælp af en uventet person, som første teaser for den kommende sæson antyder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karatetræneren Daniel LaRusso, som for mange år siden vandt over Johnny Lawrence i den berygtede All Valley Karate Tournament, tilbyder sin gamle nemesis at blive en del af hans karate-dojo Miyagi-Do, som er dedikeret til LaRussos læremester Mr. Miyagi. 

Serien ’Cobra Kai’ læner sig op ad den oprindelige ’Karate Kid’-fortælling ved nu at introducere Terry Silver til historien. I ’Karate Kid 3’ spillede Silver nemlig ærkeskurken, som sammen med John Kreese startede dojo’en, Cobra Kai. 

I fjerde sæson vil Kreese og Silver hævne sig over LaRusso, som i 1984 vandt over Lawrence i karate-turneringen. 

Men Johnny Lawrence er denne gang på samme side som Daniel LaRusso. De skal lære at kombinere deres forskellige undervisningsstrategier for at slå Kreese og Silver i turneringen  

Vi kan derfor forvente et generations-kick-off af dimensionser den 31. december, hvor 4. sæson af ’Cobra Kai’ lander på Netflix, mens femte sæson af serien optages lige nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af