Tv-stjerner uden en Emmy-pris må i terapigruppe i sketch fra nattens store show

Tv-stjerner uden en Emmy-pris må i terapigruppe i sketch fra nattens store show
Alyson Hannigan (Foto: Screenshot)

I nat kunne skuespillere som Kate Winslet og Olivia Colman juble over deres´ statuetter under showet natten til dansk tid, men hvad med alle dem, der aldrig vinder?

De må i terapi.

I hvert fald i Emmy-nattens sjoveste sketch, hvor årets vært Cedric the Entertainer havde samlet nogle af de skuespillere, der altid har måttet gå tomhændet hjem, til et meeting i bedste AA-stil.

‘NCIS’-skuespilleren Scott Bakula deler ud af sin frustration og forundring over at have lavet tv siden 1977 og endnu ikke have vundet en Emmy. Cedric the Entertainer trøster Bakula med, at han jo altså er blevet nomineret hele fem gange og ejer fem huse, der minder ret meget om palæer. 

Jason Alexander, som spillede Costanza i 90’er-serien ’Seinfeld’, er lige så utilfreds som Bakula og topper hans frustration med, at han altså er blevet nomineret hele otte gange uden en eneste sejr. Selvom han har været i branchen, siden han var barn.

Alyson Hannigan fra ’How I Met Your Mother’ bryder pludselig ud i gråd, hvilket hurtigt afsløres som en udspekuleret strategi til at få en Emmy-nominering. 

Og så har vi den altid muntre Zooey Deschanel, der afrunder terapitimen på bedste vis. Deschanel forklarer, at hendes generation heldigvis ikke går så meget op i den slags, og måske kan det smitte af på de andre trøsteløse skuespillere. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af